Disco in Muziekcafé Hommel

Leo IJdo nachtburgemeestert met de nodige dB's

VLAARDINGEN - Muziekcafé de Hommel is ditmaal op zaterdag DJ-poptempel van de enige echte (hoedt u voor namaak!) nachtburgemeester Leo IJdo. Als we de verhalen mogen geloven graaft Leo zich al ruim een week van links naar rechts en omgekeerd door zijn platenkast om de meest oorstrelende platen in zijn reiskoffer te mikken.

Disco in Muziekcafé Hommel

Donderdag 24-11 vanf 20.00 uur
FOLKSESSIE 
Iedere tweede en vierde donderdag van de maand is er een folksessie in de Hommel. ook hier is iedereen van harte welkom. Loop eens naar binnen en luister onder het genot van een drankje naar de muzikanten van de folkavond. Of beter nog doe gezellig mee.

Vrijdag 25-11
Besloten Feest
Jammer voor de vaste gast, tenzij het een vriend of vriendin is of mogelijk zelfs familie of een collega, maar da vaste gast moet eens zijn of haar heil elders zoeken in de stad die nimmer slaapt.

Zaterdag 26-11 vanf 21.00 uur
LEO IJDO DRAAIT 
Onze nachtburgemeester Leo IJdo draait weer helemaal door op zijn thuishonk de Hommel. Dat wordt dansen...dansen...dansen.

Zondag 26-11 vanf 11.00 uur
Didgereedoo
Om de twee maanden is er elke laatste zondag van de maand Didge Café in de Hommel. Iedereen die geïnteresseerd is in dit bijzondere Aboriginal instrument is van harte welkom om te komen luisteren of misschien wel om mee te spelen.

Muziekcafé de Hommel
Schiedamseweg 37
Vlaardingen
Telefoon: 06-4355 7861

23-11-2023