Voorstellingen in juni 2021 én voorbereidingen seizoen 2021-2022

Deuren van Theater aan de Schie weer open!

Deuren van Theater aan de Schie weer open!

Door nieuwe versoepelingen van de rijksoverheid mogen de deuren van Theater aan de Schie vanaf zaterdag 5 juni aanstaande weer open! Per voorstelling mogen er maximaal 50 bezoekers per voorstelling aanwezig zijn. In de maand juni staat een aantal voorstellingen op het programma.

Kaarten zijn te koop via www.theateraandeschie.nl. Uiteraard houdt het theater zich bij elke voorstelling strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Voor seizoen 2021-2022 zijn de voorbereidingen in volle gang. Meer informatie over de start kaartverkoop en het programma van seizoen 2021-2022 volgt eind deze maand.

Vrijdag 28 mei heeft Theater aan de Schie via de persconferentie van de rijksoverheid kennisgenomen van de nieuwe versoepelingen. Het theater is verheugd te kunnen aankondigen dat de theaterdeuren vanaf zaterdag 5 juni 2021 weer open mogen. Er mogen maximaal 50 gasten per voorstelling aanwezig zijn. De eerste voorstelling van de maand is Dans in Ontwikkeling op dinsdag 8 juni 2021. Ook Stilte aan de Schie en het Lunchconcert op woensdag 23 juni gaan door. Erik van Muiswinkel speelt vier voorstellingen van 60 minuten op dinsdag 15 en woensdag 16 juni en De gestampte meisjes zijn te zien op donderdag 17 juni. Uiteraard houdt het theater zich bij elke voorstelling strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Kijk voor het programma in de maand juni én voor het reserveren van kaarten op www.theateraandeschie.nl.

Theaterseizoen 2021-2022

Het vaccinatieprogramma van de overheid raast als een sneltrein door en het aantal besmettingen blijft maar dalen. Voormalig minister Hugo de Jonge gaat er van uit dat alle coronamaatregelen op 1 september zelfs geschrapt mogen worden. Goed nieuws voor de start van theaterseizoen 2021-2022. De voorbereidingen voor dit nieuwe seizoen zijn in volle gang. Met veel plezier kijkt Theater aan de Schie vooruit naar het nieuwe seizoen wat bomvol prachtige voorstellingen zit.

Directeur Rob Roos over theaterseizoen 2021-2022: “Vanaf september 2021 is Theater aan de Schie volledig terug van weggeweest. Met de afdelingen programmering en publiciteit zijn we nu volop bezig om de laatste hand te leggen aan het programma van volgend seizoen.

Het theaterseizoen wordt mooier dan ooit! Wij brengen zoals u van ons gewend bent de mooiste titels naar Schiedam. Wij kijken er enorm naar uit om het publiek weer met open armen in Theater aan de Schie te ontvangen.”

Houd de website van Theater aan de Schie in de gaten voor de meest actuele informatie over het theaterprogramma. Eind juni volgt meer informatie over de kaartverkoop en het programma van seizoen 2021-2022.

02-06-2021