Derde voorronde Peter Tetteroo Bokaal 2022

 Derde voorronde Peter Tetteroo Bokaal 2022

Voor de komende editie van de Peter Tetteroo Bokaal (Delftse popprijs ter stimulering van talent), heeft de commissie van de Peter Tetteroo Bokaal namens de organisatie van Westerpop, 30 inzendingen uit de regio van Delft en omstreken, mogen beoordelen. Inmiddels zijn de volgende negen bands geselecteerd voor de voorronden van deze prestigieuze Delftse popprijs: Karvel, Wire District, Yachtwerk, Rocksville, Urban Distortion, Monfrere, Elmer Francis, Harvest Road, 3Speed Automatic.

De voorronden zullen plaatsvinden op de zaterdagen 16 april, 23 april en 30 april. De voorronde van 16 april is gewonnen door het Westlandse Yachtwerk.

De locatie is muziekcafé STECK in de binnenstad van Delft. De toegang is gratis. De Peter Tetteroo Bokaal is een onderdeel van Delfts bekendste popfestival, Westerpop. Het programma van de 29e editie van Westerpop dat dit jaar plaats gaat vinden op 8 en 9 juli, zal binnenkort bekend worden gemaakt! De voorronde van 16 april is gewonnen door het Westlandse Yachtwerk.

Op zaterdag 30 april zullen er concerten worden gegeven door: Elmer Francis (Singer-songwriter), Harvest Road (Poprock) en 3Speed Automatic (Hardrock)

De volgorde van spelen, moet nog worden bepaald, doormiddel van loting.

Het publiek wordt in de gelegenheid gesteld tijdens de concerten, mee te stemmen. De winnaar van de avond, krijgt een podiumplek op de eerste dag van Westerpop op vrijdag 8 juli!

Datum: Zaterdag 30 april   Aanvang 19:30 uur

Uiterlijk tot 21:00 uur, toegang voor bezoekers.

Locatie: STECK

Kromstraat 25 in Delft

Toegang:  Gratis.

24-04-2022