Deltasport - DVO'32 1-3 (1-2)

Op een fraaie zaterdag herfstdag 29 oktober stond er weer een zalige Vlaardingse derby op het programma. DVO’32 moest op bezoek in de Broekpolder bij Deltasport. Een wedstrijd die 90 minuten lang gedomineerd werd door de gasten die dan ook de dik verdiende zege mochten incasseren.

Deltasport - DVO'32 1-3 (1-2)

Al na 8 minuten scoorde DVO 0-1. Een voorzet van Wesley de Heij werd doorgekopt door Nico Huijer en afgewerkt door Robin den Breems. DVO’32 controleerde de wedstrijd maar vergat de rustgevende 0-2 te maken. Deltasport bleef in leven en zoals zo vaak gebeurt, volledig uit het niets was daar ineens de 1-1. Delta’s nummer 11 soleerde er lustig op los zonder aangepakt te worden, legde de bal opzij en DVO’s keeper Ian Slagboom was kansloos.

DVO schrok direct wakker en nog voor de rust repareerde de equipe van oefenmeester Raymond de Romph de schade. Robin den Breems kopte op een vrije trap van Wesley de Heij de 1-2 ruststand tegen het net. Nico Huijer kreeg een goede kans de score een nog beter aanzien te geven maar zijn schot vloog over het doel van Deltasport.

In de tweede helft wilde Deltasport wel, maar er lukte de thuisploeg niet zoveel. Nico Huijer kon door alleen op de vijandelijke goal en scoorde 1-3. Hiermee was de wedstrijd gespeeld.

DVO’32 heeft na vijf competitiewedstrijden nog steeds de maximale score en staat trots bovenaan in de 3e klasse D. Volgende week is Rozenburg de volgende tegenstander aan de Marathonweg.

Scoreverloop:
8e 0-1 Robin den Breems
24e 1-1 Deltasport
30e 1-2 Robin den Breems
56e 1-3 Nico Huijer.

Opstelling DVO’32:
Ian Slagboom, Yamal Ernst ,Marlon Almeida (82e Ailson Mendes), Niko van Meijeren, Nick Rutten, Cliff Santos Monteiro, Wesley de Heij (c.)(82e Rahine de Windt) , Robin den Breems (71e Rick van Haren), Arij van Bree, Floris Keizerwaard, Nico Huijer (65e Wilson Iyawe).

Scheidsrechter:
Marcel Smit.

30-10-2022