Studio in plaats van podium!

De Wannebiezz gaan vreemd?

De Wannebiezz gaan vreemd?

Je kunt veel zeggen over de Wannebiezz, maar niet dat ze stilzitten. Al heel wat jaartjes timmert dit getalenteerde trio met toenemend succes aan de weg en keer op keer maken ze weer een mooie carrière stap. De ambitie is om hun provinciale sterrenstatus uit te bouwen naar de rest van Nederland, en dat lijkt te gaan lukken.

Niet dat de heren prat gaan op het BN’erschap, integendeel; wat Rocco, Arie en Gilles  vooral willen is veel optreden en dan met name in de vele schitterende  theaters van Nederland. Na  het succesvolle, mooi geproduceerde concert in Ahoy van april dit jaar broeden de  Wannebiezz samen met hun productie- en managementteam op nieuwe plannen voor de  komende tijd.

Eén van die plannen was een eigen serie op tv, en daarvoor zijn de eerste stappen gezet.  Van het Ahoyconcert is een prachtige registratie gemaakt en hiervan is een serie van vier  afleveringen gemaakt waarin de Wannebiezz thematisch terugblikken op deze avond. TV  Rijnmond zal deze afleveringen uitzenden op 8, 15 en 22 juli en 5 augustus. De uitzending 
start om 17:00 uur en wordt tot de volgende dag elk half uur uitgezonden. Kortom ze zijn  bijna niet te missen, maar deze vier afleveringen mag je eigenlijk ook niet missen. In  combinatie met hun onlangs uitgebrachte aanstekelijke single "WANT HET IS ZOMER" zou  dit wel eens de zomer van de Wannebiezz kunnen worden. En dat past uitstekend in hun  plan. Kijk via Ziggo, KPN of www.rijnmond.nl.

06-07-2023