De Stad Zingt in vele steden

De Wannebiezz flikken het weer

De Wannebiezz flikken het weer

VLAARDINGEN - Na een jaar van afwezigheid in het theater leggen de Wannebiezz de laatste hand aan hun gloednieuwe productie die de algemene titel "De Stad Zingt" heeft, maar die eigenlijk voor elke stad een unieke titel krijgt. Na de openlucht meezingspektakels “Vlissingen Zingt” en “Rotterdam Zingt”, waar de Wannebiezz al jaren een vaste waarde zijn, hebben de mannen besloten deze succesformule naar de theaters te brengen.

Samen met hun begeleidingsband B!K D!EL, presentator Dave van der Wal, een gelegenheidskoor en vooral de gehele zaal zingen ze een avondlang een scala aan liedjes die in het collectieve geheugen gegrift staan. Kortom: gezellig en ongegeneerd massaal de narigheid van alledag van je afzingen.

De aftrap vindt zaterdag 7 oktober plaats in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal, hier is het trio al sinds jaar en dag kind aan huis. Hun nationale theateravontuur start dus met “Vlaardingen Zingt” en in theaterseizoen 2024-2025 zullen diverse steden in Nederland volgen.

De Wannebiezz hebben inmiddels bewezen hun mannetje te staan tijdens intieme optredens als ook op de grotere festivalpodia, maar in het theater voelen zij zich helemaal als een vis in het water. En wat is er nou mooier dan met een uitverkocht theater te beginnen?

De laatste jaren helaas geen vanzelfsprekendheid meer in de theaterwereld, maar de Wannebiezz flikken het weer; met nog een kleine 3 weken te gaan kunnen we vaststellen dat “Vlaardingen Zingt”, op een enkele verdwaalde kaart na, is uitverkocht. Dat de zaal stampvol zal zitten is zeker en dat is een mooie opmaat naar de andere Nederlandse theaters.

Info en laatste kaarten:
www.vlaardingenzingt.nl

Stadsgehoorzaal
Datum: zaterdag 7 oktober

Noot
Er zijn nog minder dan 20 tickets verkrijgbaar

Fotografie
Tanja Otten

 

28-09-2023