Knutselen, marshmellows roosteren en ook ruimte voor de ouders

De Vreemde Vogel: Voorjaarsvakantie vol kinderplezier

De Vreemde Vogel: Voorjaarsvakantie vol kinderplezier

VLAARDINGEN - Bij De Vreemde Vogel staat de voorjaarsvakantie bol van activiteiten voor het hele gezin. Kinderen kunnen naar het theater, een knutsel- of tekenworkshop volgen en marshmallows roosteren, terwijl volwassenen genieten van een hapje en drankje.

Van 17 tot en met 25 februari is het Tuincafé open van 10.00 tot 18.00 uur.

240211 Vreemde Vogel KampvuurAgenda kinderplezier
Elke dag van de voorjaarsvakantie zijn er kinderactiviteiten, exclusief voor gasten van het Tuincafé. Reserveer daarom tijdig een tafeltje om deel te nemen aan deze activiteiten. Het volledige programma staat op de website van De Vreemde Vogel.

· Zondag 18 februari: Voorjaarsbloempotje maken
· Maandag 19 februari: Sprookjes vogelhuis van hout maken
· Dinsdag 20 februari: Tekenworkshop fantasiedier tekenen
· Woensdag 21 februari: Brutale kippen knutselen
· Donderdag 22 februari: Poffertjes bakken
· Vrijdag 23 februari: Kindertheater "Lente!"
· Zondag 25 februari: Kikkers van hout maken

Tekenworkshop Terra Ultima Op dinsdag staat de tekenworkshop "Terra Ultima" op het programma. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hun verbeelding de vrije loop laten, geïnspireerd door de dierenplaten in het boek "Terra Ultima". Er zijn 15 plekjes, dus reserveer op tijd een tafel.

Kindertheater op vrijdag Vrijdag om 11.00 uur wordt het podium ingenomen door een voorstelling voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar. Voor €5 per kind, belooft "Lente!" een betoverende ervaring te worden. Maximaal 20 kinderen kunnen deelnemen, dus reserveer je tafel tijdig.

Curlingbaan
Voor wie graag een uitdaging aangaat, biedt De Vreemde Vogel “Duckling” aan. Dit is curlen in vogel stijl: op een kunststofbaan met grote badeenden. De baan huur je voor 25 minuten en is geschikt voor 2 tot 8 personen. Reserveren kan online.

240211 Vreemde Vogel KnutselenTuincafé en dagelijkse activiteiten
Het Tuincafé verwelkomt bezoekers dagelijks met open armen. De keuken is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Elke dag om 15.00 uur gaat het kampvuur aan, waar kinderen de kans krijgen om gratis marshmallows te roosteren.

Mis deze onvergetelijke voorjaarsvakantie bij De Vreemde Vogel niet! Reserveer nu een tafeltje in het Tuincafé via www.devreemdevogel.nl of 010-341 50 25. Voor het knutselen, de tekenworkshop of het theater meld je je vervolgens ter plekke aan.

Tekst en fotografie
De Vreemde Vogel

Fotobijschrift
Boven: twee generaties aan de knutseltafel
Midden: waar vuur is, zijn smaak en vermaak
Onder: lekker geconcentreerd knutselen 

11-02-2024