De verkoop van nieuwbouwproject Floreskwartier in Vlaardingen is gestart!

De verkoop van nieuwbouwproject Floreskwartier in Vlaardingen is gestart!

Bent u op zoek naar een huis in een prettige en kindvriendelijke buurt nabij vele voorzieningen?Zoek niet verder! In het Floreskwartier, gelegen in de Indische Buurt in Vlaardingen, komen 36 ruime eengezinswoningen, niet alleen voor kopers, maar ook voor huurders. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep realiseert namelijk 28 koop- en 8 vrijesectorhuurwoningen. De verkoop is gestart! 

Floreskwartier

Het Floreskwartier komt aan de rand van de gewilde Indische Buurt. Alle voorzieningen zijn hier dichtbij. In het Floreskwartier woont u prettig, in een buurt waar het gemeenschapsgevoel groot is. Kinderen hebben voldoende ruimte om te spelen in de tuin én rondom de woning. ABB is niet alleen verantwoordelijk voor de bouw van de woningen, maar realiseert ook een leuke speelplek naast de woningen.  

Twee woningtypen

De nieuwbouwwijk bestaat uit 36 woningen, verdeeld in twee woningtypen: Flores en Jasmijn. De woningen hebben allemaal een grote woonkamer mét open keuken, drie slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en een fijne tuin. Met een woonoppervlakte vanaf 129 m² is er ruimte voor het hele gezin. De woningen zijn voorzien van zonne-energie en hebben vloerverwarming. Het verschil in de woningtypes zit in de ligging en de tuin. Woningtype Flores heeft een tuin aan een kant van de woning mét daarbij een luxe tuinmuur en leibomen, daar waar woningtype Jasmijn een voor- én achtertuin heeft. Bij woningtype Flores kondigt bezoek zich aan via een intercom aan de tuinmuur. Met de diverse ruwbouwopties kunt u de woningen bovendien aanpassen aan uw woonwensen en gezinssamenstelling. Maak in het Floreskwartier uw droomwoning! 

Schrijf je in!

ABB is de verkoop van de 28 ruime koopwoningen gestart op dinsdag 7 september. Alle verkoopdocumentatie kunt u nu downloaden op de website: www.floreskwartier.nl. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. U kunt zich inschrijven tot woensdag 15 september 9.00 uur. Wacht dus niet te lang! 

Heeft u nog vragen?Neem dan contact op met Makelaardij Thuis (010 474 3771) of De Witte Garantiemakelaars (010 434 3844). Of stuur een mail naar floreskwartier@abbbouwgroep.nl.

09-09-2021