Vriendinnen op avontuur in TOP vrouwen

De ultieme comedy voor een hilarische ladies night

De ultieme comedy voor een hilarische ladies night

SCHIEDAM - De gloednieuwe vriendinnencomedy TOP Vrouwen, met Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie is een voorstelling vol humor, avontuur en herkenbare ups en downs. Ga mee op een reis vol onthullingen en verrassingen.

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy, waar ook veel emotie in zit. De voorstelling wordt gespeeld door Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra  Mattie. De regie is in handen van Joep Onderdelinden en de vertaling wordt gedaan door  Jeremy Baker. “Al tijdens de audities hadden we zoveel lol met elkaar dat deze voorstelling  echt een feestje moet worden.” Aldus Tanja Jess.

Een reis vol onthullingen en verrassingen
In TOP Vrouwen volgen we de levens van drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie. Ter ere van hun overleden vriendin Rebecca besluiten ze in slechts twee dagen de loefzijde van een berg te beklimmen. Tijdens dit avontuur worden niet alleen  de fysieke grenzen op de proef gesteld, maar blijken de vriendinnen zelf ook de nodige  persoonlijke issues met zich mee te dragen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen  (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk:  mannen. Kunnen ze het verleden een plek geven en hun vriendschap behouden? Eén ding is  zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kunnen ze eigenlijk zijn?

Scriptschrijver Peter Quilter
Het script van TOP Vrouwen is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter onder de oorspronkelijke titel Step By Step. Deze  voorstelling zal dit seizoen ook in première gaan in negen andere landen. De toneelstukken  van Peter Quilter zijn wereldwijd opgevoerd in gerenommeerde theaters in meer dan 40  landen en vertaald in 30 verschillende talen. Zijn werk heeft zowel op Broadway als in de  West End van Londen grote successen behaald, met meerdere nominaties voor prestigieuze theaterprijzen zoals de Olivier Award en de Tony Award. Naast zijn indrukwekkende  theatercarrière heeft Peter Quilter ook zijn stempel gedrukt op de filmwereld, met zijn  debuutfilm Judy.

Vriendinnencomedy TOP Vrouwen is op woensdag 28 februari om 20.15 uur te zien in  Theater aan de Schie in Schiedam.

Toegang is € 27,50 per persoon.
Kaarten zijn tereserveren via www.theateraandeschie.nl.

Foto
Anne van Zantwijk

28-02-2024