De Stichting Zeillogger Balder zoekt op korte termijn bestuursleden (M/V) 

De Stichting Zeillogger Balder zoekt op korte termijn bestuursleden (M/V) 

De Stichting Zeillogger Balder (SZB) is in 2010 opgericht om de meer dan 100 jaar oude zeillogger ‘’VL.92 Balder’’ te behouden als varend erfgoed voor Nederland en in het bijzonder voor de stad Vlaardingen.

Het schip is eigendom van Museum Vlaardingen en het beheer is, met een bruikleenovereenkomst, overgedragen aan de Stichting Zeillogger Balder. 

De Stichting heeft, na de omvangrijke restauratie van de Balder in 2013 - 2015, nu de taak om het schip te onderhouden en te exploiteren. 

Het bestuur bestaat uit 5 personen. Zoals gebruikelijk een voorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast een technisch bestuurslid en een bestuurslid PR en Media.  

Momenteel zijn wij op zoek naar een voorzitter. 

Wij zoeken een persoon met nautisch/ technische achtergrond en leidinggevende vaardigheden om de stichting, met naast het bestuur ca. 40 vrijwilligers, op koers te houden. 

Tevens is er een vacature voor de functie van penningmeester. 

Voor deze functie is ervaring in administratieve/ financiële zaken een voorkeur. 

Mocht één van deze functies niet zijn wat u zoekt dan is het altijd mogelijk om u als vrijwilliger bij de Stichting aan te melden voor algemene onderhoudswerkzaamheden en ondersteuning. 

Als u interesse heeft in een van deze functies, stuur dan een email naar: 

secretaris@zeilloggerbalder.nl of neem contact op met de voorzitter, Henk van Beek 

tel: 06-43698627 of email: voorzitter@zeilloggerbalder.nl

VL.92 Balder

Fotografie: Edgar Aaldijk en Hans Bakker

06-04-2022