Pannenkoeken rillen van genot … om gegeten te worden

De Soete Suikerbol (bijna) heropen

De Soete Suikerbol (bijna) heropen

Nederland snakt naar Vrijheid. Dat de horeca straks weer open mag … is wat een mens nodig heeft. Vooralsnog met een proeftijd van zes uur mikken niet alleen de cafés, maar ook alle restaurants de deuren weer wagenwijd open.

Woensdag 28 april 12.00 uur (vrijwel op dit moment) is het eindelijk zover. Na een jaar van gedwongen “thuiszitten” mag heel Nederland weer de velden op. Het springerige gevoel dat lammetjes en veulens kennen als ze voor het eerst de wei in mogen laat zich hier best mee vergelijken.

Bij De Soete Suikerbol hebben ze de (bijna) afgelopen corantaine (*) benut om een aantal zaken van een laatste finesse te voorzien. De eetzolder kreeg, ter demping van wandelgeluid, een keurig tapijt. Het Dr. Moermanhuis werd van top tot teen gereinigd, behangen waar nodig en in totale oude luister hersteld.

Verder zijn de jongste maanden aangewend om mooie arrangementen samen te stellen. Heb je een bedrijfsborrel, vier je je verjaardag, wil je met een groepje lunchen of lijkt een high-tea je wel wat … neem gerust contact op. De mogelijkheden zijn legio.

Buiten grazen vijf enthousiaste geitjes gelijk klassieke grasmaaiers hun ruim bemeten habitat tot keurige hoogte. Voor wie er oog voor heeft en niet zat te suffen bij biologieles: twee zijn er zwanger.

Tot nader order is buiten zitten het devies. Binnen mag je hooguit toiletteren.

Ook is D e Soete Suikerbol op zoek naar personeel. Vanwege de crisis en omdat het leven alsmede studeren niet van passieve aard zijn, is verse aanwas van koks, bedienend en barpersoneel noodzaak. Dus: ben je zestien jaar of ouder, bezit je een positief arbeidsethos en vind je het leuk om in het serene stadse buitenleven te werken, dan kun je via onderstaand e-mailadres je sollicitatie kenbaar maken. Bellen kan natuurlijk ook.

Nu nog is het wachten op woensdag 28 april 12.00 uur. Dan gaan de deuren wijd open en neemt het leven weer een beetje de zo gewenste gang.

De Soete Suikerbol
Westlandseweg 254
3131 HX Vlaardingen

Telefoon: 010-313 86 73
E-mail: vlaardingen@suikerbol.nl
Website: www.suikerbol.nl/

(*) Corantaine: quarantaine vanwege corona

afbeelding
afbeelding
afbeelding

28-04-2021