Vierde Verrassingsvoorstelling van Theater aan de Schie bekend

De romantische musical MAMMA MIA! komt naar Schiedam

De romantische musical MAMMA MIA! komt naar Schiedam

SCHIEDAM - Met veel plezier maakt Theater aan de Schie de vierde Verrassingsvoorstelling bekend: de romantische musical MAMMA MIA! met ABBA hits en Brigitte Heitzer en Renee van Kooten in de hoofdrol.

Het Schiedamse theater bestaat 25 jaar en viert dit zilveren jubileum onder andere met het aankondigen van Verrassingsvoorstellingen gedurende het seizoen. De musical MAMMA MIA! is de vierde Verrassingsvoorstelling die Theater aan de Schie dit seizoen aankondigt. 

MAMMA MIA! is donderdag 25, vrijdag 26 én zondag 28 april 2024 te zien in Theater aan de Schie. Toegang vanaf € 49,00 per persoon. Kaarten zijn te koop via www.theateraandeschie.nl.

De romantische musical met dé hits van ABBA
Duik in de vrolijke en bruisende wereld van de romantische musical MAMMA MIA!. De verloofde Sophie wil weten wie haar vader is, maar haar moeder Donna laat hier niks over los.

Om te zorgen dat haar vader haar kan weggeven op haar bruiloft, besluit Sophie drie potentiële vaders uit te nodigen. De onverwachte confrontatie van Donna met haar turbulente verleden leidt tot veel komische en romantische situaties. Vindt Sophie haar echte vader op tijd voor de bruiloft?

De romantische, swingende musical staat bol van de hits van ABBA. Onder andere The Winner Takes It All, Dancing Queen en Money Money Money komen voorbij in een nieuwe 
Nederlandse vertaling. MAMMA MIA! is één groot feest en doet je verlangen naar zwoele avonden vol swingende muziek!

Met in de sterrencast naast Brigitte Heitzer als Donna en René van Kooten als Sam, ook Carolina Dijkhuizen, Dennis Willekens, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Samir Hassan en Soraya Gerrits.

Afterparty
Datum: vrijdag 26 april
Na afloop van MAMMA MIA! op vrijdag 26 april kan er gefeest worden tijdens de We Want ABBA Afterparty.

Foto
Roy Beuker

09-01-2024