Data voorronden Peter Tetteroo Bokaal 2022 bekend!

Data voorronden Peter Tetteroo Bokaal 2022 bekend!

De data voor de voorronden van de Peter Tetteroo Bokaal zijn bekend. De voorronden zullen plaatsvinden op Zaterdag 16 april,  Zaterdag 23 april en Zaterdag 30 april. In een totaal van  9 acts of bands als selectie uit de inschrijvingen, wordt gevraagd shows te verzorgen in Muziekcafé STECK in Delft. Deze shows zullen plaatsvinden in een samenwerking met Popdelft. De toegang is gratis.

Acts en bands uit de regio midden-Delfland en Delft e.o, kunnen nog inschrijven tot 1 april. Door het inschrijven middels het digitale inschrijfformulier op de website van het festival, is een deelname, een investering van vijf minuten. Per voorronde zal er één winnaar worden  geselecteerd voor de finale van de Peter Tetteroo Bokaal 2022. Deze zal plaatsvinden op de eerste dag van de 29e editie van het Westerpopfestival op vrijdag 8 juli, met in totaal drie finalisten.

Delftse en regionale Bands/DJ's/singer-songwriters in alle populaire muziekstijlen, die het grootste gedeelte van hun repertoire eigen werk spelen, worden vanaf nu uitgenodigd om in te schrijven!

Bands of muzikanten uit de regio (postcode 2611 t/m 2680) ook die al eerder hebben meegedaan, kunnen dus nog inschrijven tot 1 april. Inschrijvingen op of na 1 april worden niet meer behandeld! Bands en acts krijgen voor 5 april bericht, middels e-mail!

Inschrijven kan via, www.westerpop.nl

Voorronde 2022! (2)

 

 

01-03-2022