Meisje van stand met communicatie verstand

Dappere Britt is jarig!

Dappere Britt is jarig!

Een kleine tien jaar na een turbulente briefwisseling tussen de toen verse twintiger Britt Planken en haar zelfbenoemde mentor (ondergetekende scribent, red.) die haar na het verkrijgen van de uit haar hoge hoed getoverde aanhef Lieve Peter, de troetelnaam Dappere Britt toedichtte, vierde de jonge marketingdeskundige maandag 1 maart haar eerste Lustrum als zelfstandig ondernemer.

En hoe vier je zo’n mijlpaal anders als met de mensen die je na aan het hart liggen (haar ouders) en de naamgever van het tweede en werkende deel van je leven!
   Het werd een gepaste instuif met de nodige metrieke afstand, maar blije en opgewonden harten sloegen slagen die tot ver in de omgeving als kleine aardbevinkjes werden geregistreerd.
   Bij het KNMI en het seismologisch instituut werden de kleine schokjes met de nodige vraagtekens en opgetrokken wenkbrauwen rond het middaguur waargenomen.

Door haar werk voor onder andere lokale media heeft Britt Planken de afgelopen jaren de nodige ondernemers en vrijwilligers leren kennen. Vanwege budgettaire onmacht nemen veel stichtingen, verenigingen en kleine ondernemers vaak zelf de marketingpen ter hand om vervolgens te verdrinken in de donkere en peilloze poel van (zelf)promotie.
   Op dat moment is Dappere Britt hét adres om eens aan te kloppen en je wensen kenbaar te maken.

Maar Dappere Britt doet meer. Veel meer; als het gaat om communicatie. Met gratis marketingtips, persoonlijke begeleiding en online trainingen helpt zij vanuit haar expertise waar zij kan en zorgt dat marketingboodschappen terecht komen bij die doelgroep waarvoor die is bedoeld. Dat kan op vele manieren en geen enkele methode die zij schuwt of onmachtig is.

In haar korte maar enerverende carrière werkte Britt onder andere voor en met: de gemeente Vlaardingen, Groot Vlaardingen, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., AD Waterweg, KADE40, Stichting de Windwijzer en … met De Vlaardinger.

Dappere Britt
Telefoon: 06-2922 9619
E-mail: vertel@dapperebritt.nl
Website: www.dapperebritt.nl

 

01-03-2021