Damien Serrano nieuw gezicht CION

Opvolger Royama Ibrahim dient zich aan?

Ondanks dat CION eerst vermelde dat het de selectie rond had komt er, met de naderende overschrijvings deadline in zicht, toch nog verandering in de selectie van kersverse trainer Robert Verbeek.

Damien Serrano nieuw gezicht CION

Nadat Royama Ibrahim na vele jaren besloten heeft te stoppen als voetballer was er de wens nog één of twee middenvelders toe te voegen aan de selectie om op die manier de concurrentie te verhogen.

CION is verheugd te kunnen melden dat de multifunctionele middenvelder Damien Serrano overkomt van RV & AV Sparta. Hij verlaat Sparta als basisspeler en kampioen in de 2de klasse.

“We laten dit soort kansen niet lopen. Damien heeft laten zien wat het is om te presteren in de 2de klasse. We konden op het middenveld nog wel een extra man gebruiken. Zeker na het stoppen van Royama,” melde Sebas Verburgh het social-media team van CION.

CION blijft een populaire bestemming voor spelers. Met de ervaren en bekende Robert Verbeek aan het roer hopen ze de volgende stap te kunnen zetten. Daar wil Serrano zijn steentje aan bij dragen: “Ik ben een aanvallend ingestelde middenvelder die zowel op de flank als in het midden uit de voeten kan. De ambitie die CION uitsprak, sprak mij erg aan en bij CION gaan prestaties en gezelligheid hand in hand. Die gezelligheid, en de fanatieke achterban, waar ze om bekend staan wil ik dolgraag van dichtbij meemaken. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan die sportive ambities en vertrouw er op samen iets moois neer te zetten.”

De creative middenveld Serrano kwam op de radar van trainer Verbeek, die hem kent van Sparta. “Ik kijk er naar uit om voor CION te spelen. Heb goede herinneringen aan de wedstrijden die ik tegen CION mocht spelen. Wat wel prettig is, nu met de supporters mee in plaats van tegen, haha! CION staat immers ook bekend om de 3de helft en ook dat moet helemaal goed komen. Ik zag de filmpjes van het feestje van afgelopen keer, dat zag er goed uit en ik sluit graag aan.”

Foto Damien Serrano
Link

09-06-2023