Dames van CION zoeken versterking

Dames van CION zoeken versterking

De voetballende dames van CION zijn al jaren een belangrijk onderdeel van de vereniging. Meest draait het soepel, maar nu is er een vraag: 'Wie komt ons versterken voor het aanstaande seizoen?'

Met een prima mix van ervaren dames en jonge meiden is het team uiteenlopend van samenstelling. Vanwege uiteenlopende redenen is het team de laatste tijd behoorlijk uitgedund.

Spelen?
Heb jij zin om je voetbalschoenen onder te binden en bij CION op het gezellige complex te komen spelen? Lijkt het je leuk om jaarlijkse uitjes te hebben? Heb je er zin in om op “trainingskamp" te gaan en is de derde helft net zo belangrijk als de eerste twee? Volgend seizoen kan je na gedane voetbalarbeid ook meefeesten in de nieuwe kantine.
 
De dames trainen tweemaal in de week: op maandag en donderdag. Zaterdag worden de wedstrijden afgewerkt. Wedstrijdkleding, tassen en trainingspakken zijn aanwezig en het damesteam loopt er dan ook keurig bij.
 
Leeftijd is niet belangrijk. En ervaring is zeker geen pre; enthousiasme is van het grootste belang.
 
Meld je nu aan
E-mail: Webmaster@cionvlaardingen.nl.
Bellen of appen kan ook: 06-5479 8041.
 
CION VR1 is ook te vinden op Instagram. Kijk voor een heerlijke sfeerimpressie op: https://instagram.com/ciondames1?igshid=YmMyMTA2M2Y=

17-03-2023