D.V.O.’32 - Rhoon 2-2 (0-1)

Eindelijk weer een punt ...

VLAARDINGEN (Voetbal) - DVO'32 heeft een broodnodig gelijkspel weten te behalen in het duel tegen hoogvlieger Rhoon.

In een gelijkopgaande wedstrijd werd op slag van rust de eerste klap door Rhoon uitgedeeld. Een vrije trap werd vanaf zestien meter prachtig in de rechterbovenhoek geschoten. Hierdoor een zenuwachtig stemmende 0-1 bij rust.

De tweede helft begon Rhoon sterk en creëerde twee gelukkig voor DVO onbenutte mogelijkheden. De Vlaardingers pakten daarop het initiatief. Dat resulteerde in de gelijkmaker. Gert-Jan van der Veen, teruggekeerd van een blessure, kopte een hoge bal binnen. Rhoon probeerde daarna weer de leiding te nemen, maar de wedstrijd bleef op en neer gaan. Uiteindelijk slaagde Rhoon er toch in om 1-2 te maken na een snelle aanval over de rechterkant, waarbij een lage voorzet hard werd ingeschoten.

DVO'32 lanceerde een slotoffensief. Pascal Moller schoot 2-2 binnen na een voorzet van Tim Kievit, ook al waren de supporters en het team van Rhoon ervan overtuigd dat hierbij de bal de achterlijn had gepasseerd. Dit betekende tevens de eindstand van de wedstrijd.

Een punt binnen: er gloort weer wat sportieve hoop.