Waarschuw bejaarden:

Coronaprik-babbeltruc criminelen geven hoogbejaarde vrouwen daadwerkelijk injecties

Coronaprik-babbeltruc criminelen geven hoogbejaarde vrouwen daadwerkelijk injecties

REGIO - In het regionale opsporingprogramma van politie en OM - Bureau Rijnmond - wordt morgen onder meer aandacht besteed aan babbeltrucs. In één van de babbeltrucgevallen deden de criminelen zich voor als coronaprikteam. Er werd door de criminelen daadwerkelijk een injectie gegeven. 

Deze week laat de politie sieraden zien die zijn buitgemaakt bij een babbeltruc in Rotterdam-Overschie. Een 94-jarige dame werd slachtoffer van een man en een vrouw die zogenaamd haar nieuwe buren waren.

In Heerjansdam werden twee hoogbejaarde dames slachtoffer van een babbeltruc, met een wel heel bizarre werkwijze van de criminelen. De slachtoffers kregen een ‘corona-vaccinatie’ van twee zogenaamde GGD medewerkers. De dames werden daadwerkelijk geprikt. Op Bureau Rijnmond kun je morgen de complete toedracht zien en horen.

Verder in deze aflevering een brandstichting in Ooltgensplaat, een mishandeling op het Eendrachtsplein en een aanranding in Rotterdam. Bij die laatste zaak werd een jongedame op haar billen getikt door een jongeman. Ook is er opnieuw aandacht voor de avondklokrellen.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

10-03-2021