Palladion Grieks decor

Clipopname Rita Young en Javi Escalera: Esperanza

Clipopname Rita Young en Javi Escalera: Esperanza

VLAARDINGEN - Op wosndag 7 februari namen Vlaardingen's onverwoestbare Rita Young en de Spaans georiënteerde Javi Escalera een videoclip op. De locatie zal zijn Grieks Restaurant Palladion op het Liesveld.

Maar eer het tijd is voor de videoclip zal er deze week, donderdag 25 januari een single worden opgenomen bij Hans Aalberts Recording in Nederhorst den Berg. Producer is Arjan Venemann.

Dit nummer is, zoals zo vaak van deze diva, een idee van Rita en het komt uit haar zogenaamde Spaanse periode. Dat was de tijd dat ze met eigen bands zong. Het is een gemengd nummer waarin Rita Spaans zingt en de Spanjaard Javi Escalera Nederlands zingt. De omgekeerde wereld, dus.

Bij de clipopname in Grieks Restaurant Palladion zal ter ondersteuning van de hartverwarmende muziek ook een Spaans danspaar aanwezig zijn.

Als dank voor het besckibaar stellen van het restaurant, wil Rita Young graag iets terug doen. Daarom nodigt zij fans en belangstellenden uit om vanaf 17.00 uur naar het restaurant te komen. Vanaf die tijd worden er videoclipopnames gemaakt met publiek. Wil je daar bij zijn? Dat kan. Zowel prominent in beeld als daarbuiten. Daar wordt allemaal rekening mee gehouden. Uiteraard wordt er meer gezongen dan Esperanza alleen.

Aansluitend kunnen de bezoekers, uiteraard tegen betaling, een keuze maken van de uitgebreide menukaart,

Grieks Restaurant Palladion
Liesveldviaduct 1
Vlaardingen

Reserveren
Jan: 06-5376 6126 of via Palladion: 010 434 01 11.

22-01-2024