Lunchroom heeft vandaag de deuren geopend

Cinderella's broodjes aanwinst voor de Hoogstraat

Cinderella's broodjes aanwinst voor de Hoogstraat

Dat in deze donkere tijden mensen een onderneming beginnen betekent het begin van een onzeker bestaan. Het risico om zakelijk ten onder te gaan is groot en vooral in het al jaren desolate en zieltogende centrum van Vlaardingen. Cinderella de Vos durfde het risico aan en besloot naast haar woonwinkel Cinderella's Lifestyle gevestigd op Hoogstraat 112 een lunchroom annex broodjeszaak te beginnen aan de Hoogstraat 150, waar voorheen de tabakswinkel van Leeman was gevestigd.

Tekst: Frank Maarleveld, Fotograaf: Peter Joore

Cinderella de Vos had jaren geleden al twee broodjeszaken, maar moest daar door omstandigheden mee stoppen en is daarna weer voor een baas gaan werken. Na een aantal jaar kantoorwerk ging het ondernemerschap toch weer kriebelen en besloot ze weer voor zichzelf te beginnen. Een woonwinkel werd geopend en een cateringbedrijf werd gestart. Door de corona crisis liep het aantal opdrachten voor de catering terug en toen de gelegenheid zich voordeed werd het idee voor Cinderella's Broodjes geboren. In deze branche ligt haar passie. Cinderella is een gezelligheidsdier en zorgt graag voor de (inwendige) medemens.

Bij Cinderella kunt u vanaf heden terecht voor diverse belegde broodjes en koffie met huisgemaakte taart. Ook kunt u maaltijden afhalen voor slechts 5 euro. Aanschuiven aan tafel in de knusse lunchroom is ook mogelijk. Op de vraag wat nu de specialiteit van het huis is antwoordt Cinderella: ''broodje bal''. Volgens eigen zeggen zijn dat de beste gehaktballen uit de regio. En met die magische woorden in het achterhoofd keerde schrijver dezes met een blij gemoed huiswaarts.

Cinderella's broodjes

Hoogstraat 150, Vlaardingen

Tel: 06 - 1801 4006

211126 Cinderellas Broodjes2

26-11-2021