Chippendales na vijf jaar terug in Schiedam met nieuwe tour

Theater aan de Schie laat spierballen zien

SCHIEDAM - De Chippendales komen terug met hun volledig nieuwe Get Naughty’ tour. Dit is de eerste keer dat de Chippendales weer in Schiedam zijn na hun tournee in 2018. Ze treden maar een paar keer op in December en daarvan slechts twee keer in de regio. Woensdag 20 december om 20.15 uur zijn de Chippendales te zien in Theater aan de Schie.

Chippendales na vijf jaar terug in Schiedam met nieuwe tour

De Chippendales zijn al jarenlang een wereldwijd succes en trekken jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers naar hun shows. Na verschillende succesvolle tours keren de heren in december terug naar de Nederlandse theaters om het publiek tot het uiterste te verleiden.

De Chippendales staan bekend om hun shows waarin ze met gewaagde choreografie en  vaak ontblote bovenlijven bezoekers in vervoering brengen. Keer op keer weten deze  gespierde mannen hun publiek te boeien met een indrukwekkend spektakel dat niet  onderdoet voor een Broadway-show in New York.

Sinds het ontstaan van de Chippendales in een nachtclub in New York, is de populariteit van 
de groep mannelijke entertainers onverminderd groot. De razend populaire sensatie rondom de spierbundels heeft meerdere titels gewonnen, waaronder al 11 jaar op rij die van op rij  Best Male Revue Show & Best Bachelorette Party in “Best of Las Vegas”. Ook in Nederland  zijn de Chippendales het bekendste showgezelschap in vrouwen-entertainment met hun  shows die zich perfect lenen voor een girls night out of onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Mis deze ultieme ladies night uit niet! Get Naughty van de Chippendales is woensdag 20 december om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. Reserveer snel kaarten via www.theateraandeschie.nl.

28-11-2023