Caribisch restaurant Blue Caribbean opent in Vlaardingen

Caribisch restaurant Blue Caribbean opent in Vlaardingen

Op 10 maart 2022 zal er een nieuwe vestiging van het Caribische restaurant Blue Caribbean openen, met al twee vestigingen in Rotterdam wordt dit de derde locatie. Met deze nieuwe aanwinst aan de Brede Havenstraat 8 wordt de Antilliaanse keuken naar Vlaardingen gehaald en hoeven we er dus geen negen à tien uur meer voor in het vliegtuig te zitten.

De eigenaren Kenneth Asporaat, Vaëtta Schmidt en Raggiett Chatlein laten de opening niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanaf donderdag 10 maart tot zondag 13 maart staat er dagelijks entertainment geprogrammeerd. Onder andere Jandino, DJ Superior en zangeres Shirma Rouse zullen een avondvullend programma neerzetten.

De kaart bij Blue Caribbean in Vlaardingen is zeer uitgebreid en bovendien 100 procent halal. Aanraders zijn de gefrituurde kaasballetjes met zoete chilisaus, de kokosgarnalen en de arepa pampuna (pompoenpannenkoekjes). Hardlopers in de andere vestigingen zijn de kalfsspareribs, de jerk chicken en de mixed grill. Een Caribische cocktail of een flesje Awa di Lamunchi erbij en Curaçao ligt ineens om de hoek.

“In Vlaardingen en omgeving zijn er nauwelijks Caribische restaurants te vinden, hierdoor hebben mensen weinig beeld bij deze keuken”. De allerbeste manier om de Caribische keuken te leren kennen is volgens mede-eigenaar Kenneth heel simpel: "Eigenlijk moet je het gewoon eens komen proberen."

Kenneth Asporaat is naast Blue Caribbean ook mede-eigenaar van Het Huis van Asporaat (productiehuis en managementbureau) samen met zijn broer Jandino Asporaat. Het bedrijf zit eveneens gevestigd in Vlaardingen aan de Koningin Wilhelminahaven.

Programmering openingsweek:
10 maart – Comedy Night ft. Jandino
11 maart – Soul Night ft. Shirma Rouse
12 maart – DJ Night ft. DJ Superior
13 maart – Comedy Night ft. Murth Mossel
Reserveren kan via het Instagram account @bluecaribbeannl

Blue Caribbean
Adres: Brede Havestraat 8, Vlaardingen
Openingstijden:

Maandag – gesloten
Dinsdag t/m zondag – 12:00 – 23:00 uur
www.bluecaribbean.nl

 

07-03-2022