Op het Vlaardingse Stadsstrand

Buiten spelen met cabaretiers Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru

Buiten spelen met cabaretiers Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru

Wat zijn we toe aan leuke dingen doen en zonnig weer, vind je niet? Tijd om eindelijk weer eens ultiem te genieten en te lachen, en hard ook! Laten Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru daar nu precies hetzelfde over denken! Deze zomer touren de cabaretiers langs zonovergoten buitentheaters met een show vol messcherpe stand-up comedy, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. En wat is nu een betere plek voor dit onwaarschijnlijke gelegenheidstrio dan ons eigen Vlaardingse Stadsstrand?! Boek snel en wees verzekerd van een onvergetelijk grappige en zwoele zomeravond op donderdag 22 juli (20:00 uur). Laat de voorpret maar alvast beginnen!

Aanschouw Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru eens een keer niet op Oudejaarsavond, in De Slimste Mens of bij De Vooravond, maar gewoon live in de buitenlucht met bootjes als uitzicht, een ondergaande zon en met je voetjes in het Vlaardingse zand! BUITEN SPELEN (zonder jas) is een heerlijke comedy-cocktail, waar we vanaf het Stadsstrand zelf het parapluutje in zetten!

BUITEN SPELEN (zonder jas)

Met Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru

Donderdag 22 juli - 20:00 uur

Toegangsprijs: € 26,00

Locatie: Stadsstrand Vlaardingen (Waterleidingstraat 2)

Meer informatie en kaarten via www.stadsgehoorzaal.nl of telefonisch via de Theaterkassa (010 434 05 00).

Handig om te weten:

•       De voorstelling gaat door als er min. 150 bezoekers zijn toegestaan vanuit de overheid;

•       Zitplaatsen worden verkocht per koppel (max. 2) naast elkaar;

•       Er is geen test-verplichting;

•       Je krijgt bij annulering (met het oog op onverhoopt aangescherpte maatregelen) altijd geld terug.

Informatie over het Stadsstrand

De ingang van het Stadsstrand is te vinden te hoogte van de Waterleidingstraat 2 in Vlaardingen. Er is een grote gratis parkeerplaats voor fietsen en auto’s. Op https://hetstadsstrand.nl/ staat alle informatie over de toegankelijkheid. Er is een bar waar je heerlijke drankjes en hapjes kan bestellen.

20-05-2021