Kaartverkoop per direct van start!

Broadway hit TITANIC komt naar Schiedam

Broadway hit TITANIC komt naar Schiedam

TITANIC behoort tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première op Broadway, komt TITANIC terug naar Nederland. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast met onder andere René van Kooten, Mariska van Kolck en Dennis Willekens komt naar Theater aan de Schie op donderdag 28 april tot en met zondag 1 mei 2022! Toegang is € 59,00 per persoon.

De kaartverkoop is van start gegaan via www.theateraandeschie.nl.

TITANIC de Musical is een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast is van donderdag 28 april tot en met zondag 1 mei 2022 te zien in Theater aan de Schie. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit!

Het verhaal

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld.

Cast en regie

De 25 man sterkte cast bestaat uit René van Kooten, Richard Spijkers, Mariska van Kolck, Marijn Brouwers, Dennis Willekens en vele anderen. De regie van de musical is in handen van Paul van Ewijk.

Blindentolk bij TITANIC de Musical op zondag 1 mei 2022

In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om deze voorstelling toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als u minder of niets ziet. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de speciale inleiding voorgaand aan de voorstelling en de live audiodescriptie via een koptelefoon tijdens de voorstelling kunt u alles van de voorstelling volgen. Meer informatie over live audiodescriptie vindt u op de website van Theater aan de Schie.

Kaartverkoop en informatie

Toegang voor TITANIC de Musical is € 59,00 per persoon. De kaartverkoop is van start gegaan via www.theateraandeschie.nl.

11-05-2021