Boordstudio Norderney centraal bij Museum RockArt

Boordstudio Norderney centraal bij Museum RockArt

Dinsdag 31 augustus is Museum RockArt extra geopend. Deze dag staat de boordstudio van de Norderney waar het ‘Laatste Uur’ zich afspeelde centraal.

31 augustus staat in Nederland bekend als de "The Day the Music Died". Roemruchte zeezenders waaronder Radio Veronica moesten toen, in 1974, hun uitzendingen stoppen. Dus ook dit jaar wordt in Museum RockArt stilgestaan bij deze dag. Vanaf de originele boordstudio van het roemruchte zendschip de Norderney waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond zal 47 jaar na dato o.a. live vinyl gedraaid worden en worden originele programma’s en jingles gedraaid. Een uitgelezen kans om in de sfeer van 47 jaar geleden deze dag te herinneren.

Uiteraard is de rest van de unieke collectie van museum RockArt deze dag ook te bewonderen en kunt u in de shop terecht voor zeezender items zoals boeken, cd´s, vinyl etc.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 7,50 per persoon. Een bezoek kan via de website van Museum RockArt worden gereserveerd. Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang.

 

 

 

23-08-2021