Bomen over bomen in Vlaardingen met Edwin van der Burg

Lezing over Vlaardingse bomen in de Windwijzer

VLAARDINGEN - Op maandagavond 9 oktober komt 'bomenman' Edwin van der Burg naar De Windwijzer voor een inspirerende avond vol verhalen en inzichten over de rijke wereld van bomen in onze stad.

Bomen over bomen in Vlaardingen met Edwin van der Burg

Edwin van der Burg, verantwoordelijk voor het groen in de stad, waaronder de kap, herplant en het beheer van bomen, neemt het publiek mee op een boeiende reis door de wereld van bomen. Tijdens deze avond zullen verhalen over oude lindes, dronken wilgen en de invloed van klimaatveranderingen op onze stad de revue passeren.

Deze avond biedt deelnemers de kans om meer te weten te komen over de fascinerende wereld van bomen, en hoe deze groene reuzen een integraal onderdeel vormen van het stedelijke landschap van Vlaardingen. Edwin van der Burg zal zijn kennis en passie delen, en tegelijkertijd inzicht bieden in de uitdagingen en kansen waarmee bomenbeheerders worden geconfronteerd.

Je bent van harte welkom op maandag 9 oktober om 19.30 uur in De Windwijzer, gelegen aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen. De toegangsprijs is slechts €2.50. Voor een drankje wordt gezorgd.

04-10-2023