Boetevrije week bij de Plataan

30 november t/m 7 december

VLAARDINGEN - Vanaf donderdag 30 november tot en met donderdag 7 december heeft de Bibliotheek de Plataan een boetevrije week. Heb je nu boeken thuis die je eigenlijk allang had moeten inleveren, dan kan je die deze week boetevrij inleveren. We houden deze ludieke actie omdat de Bibliotheek in Vlaardingen (meer dan) 100 jaar bestaat.

Boetevrije week bij de Plataan

In het eerste coronajaar bestond de Bibliotheek in Vlaardingen 100 jaar. Dat was reden voor een feest. De coronamaatregelen van toen stonden dat helaas niet toe. Om het jubileum toch te vieren, werd er wel een speciaal jubileumboek gemaakt. Door middel van onder meer interviews met (voormalige) medewerkers van de Bibliotheek geeft het boek een goed beeld over meer dan 100 jaar bibliotheek in Vlaardingen.

Met het vieren van precies 100 jaar bibliotheek zijn we te laat. Het leek ons daarom niet meer dan logisch om al onze klanten, van jong tot oud, ook een keer de ruimte te geven om te laat te zijn. We roepen daarom iedereen op om de boeken die her en der nog thuis liggen in te leveren.

Wil je nooit te laat zijn met inleveren?
Je kan je altijd laten informeren over allerlei manieren die er zijn om geattendeerd te worden op een aankomende inleverdatum. Met de Wise-app kan je zien wanneer de geleende materialen ingeleverd moeten worden. Bovendien is er de attenderingsservice. Daarbij kun je kiezen om drie werkdagen voor de inleverdatum een mailtje of sms-bericht te krijgen. De gegevens van de gratis kinderabonnementen in je gezin kunnen hier aan toegevoegd worden.

Oude boetes, waarvan de boeken al zijn ingeleverd, worden niet kwijtgescholden.

28-11-2023