Boekstartfestival voor de allerjongsten in Bibliotheek Vlaardingen Holy

Met Dikkie Dik op de foto? Dat kan!

VLAARDINGEN - De Bibliotheek de Plataan, vestiging Vlaardingen Holy, organiseert op zondag 2 juni van 10.00 tot 13.30 uur een Boekstartfestival voor de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders. Dit gratis evenement staat bol van leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 2 jaar en biedt een kans om samen met boeken, muziek en taal bezig te zijn.

Boekstartfestival voor de allerjongsten in Bibliotheek Vlaardingen Holy

Als speciale gast komt Dikkie Dik langs, een geliefd personage dat vorig jaar zo genoot van het Boekstartfestival dat hij dit jaar weer aanwezig zal zijn. Kinderen kunnen hem een knuffel geven en op de foto gaan.

De dag begint met de populaire 'Muziek op Schoot'-workshops door juf Félice, waarbij ouders en hun kinderen worden uitgenodigd om samen te zingen en muziek te maken. De workshops vinden plaats om 10.15 uur en 11.00 uur.

Ook kinderen en hun ouders genieten van een Baby Chillzone, waar baby's kunnen ontspannen met sabbeldoekjes en rustige muziek. Voor actieve kinderen zijn er speeltentjes en een avontuurlijke hindernisbaan met kussens en een kruiptunnel.

Om 12.30 uur is er een muzikaal voorleesmoment met de biebjuf.

Hoewel het evenement gratis is, is het wel nodig om je aan te melden voor de 'Muziek op Schoot'-workshop. Voor meer informatie en om je aan te melden, ga naar www.debibliotheekdeplataan.nl/agenda.

Waar, wanneer en hoe laat
· Zondag 2 juni
· De Bibliotheek de Plataan Vlaardingen Holy, Koninginnelaan 773
· 10.00-13.30 uur

10-05-2024