Blozo genomineerd voor OOM Award als beste opleider

Blozo genomineerd voor OOM Award als beste opleider

Hazerswoude-Dorp, 29 aug 2023. Blozo uit Vlaardingen is deze week genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2023. De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast Blozo zijn ook NK Profiel uit Zwijndrecht en Thermeta uit Wateringen genomineerd. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van Metaalunie district Zuid-Holland op 22 september.

Opleiden is een kernactiviteit van Blozo, zegt Michael Röder, strategie- & innovatie-adviseur. “Bijna iedereen die hier rondloopt, volgt wel een opleiding. We kunnen niet zonder opleiden. Het levert niet alleen goede vakmensen op, het zorgt ook voor energie, trots en waardering: we doen het samen. In dit bedrijf leren we allemaal van elkaar.”

Bekijk de video van genomineerde Blozo [om de video te embedden, gebruik dan de volgende code: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/R2o5cXm1p-M?si=UiCn24QvoUobgDRZ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>]

Vakjury
De nominaties voor de OOM Award worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle voorgedragen bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

Over de OOM Award
De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met bijna 160.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.

230829 Blozo OOM 2

29-08-2023