Neste Terminal Rotterdam in Vlaardingen is op zoek

Bezige bijen met technisch vernuft gezocht

Bezige bijen met technisch vernuft gezocht

Vanwege uitbreiding van de opslag en dus ook de werkzaamheden is Neste Rotterdam te Vlaardingen keihard op zoek naar handen die jaarrond uit de mouwen willen. Ben je enthousiast en vind je buiten werken binnen de techniek helemaal het einde? In dat geval zit er vast een passende vacature tussen die je met liefde op wil vullen.

1.     Field Coördinator Maintenance
Je bent verantwoordelijk voor uitvoering van preventieve werkzaamheden en reparaties. Ziet erop toe dat de het werkveld en alle voorraden optimaal zijn. Je doet alles op veilige basis.

Je hebt minimaal vijf jaar industriële ervaring, bent een goede sleutelaar, schrikt niet van elektro en instrumentatie, is bekend met onderhoud, houdt ervan de handen uit de mouwen te steken, werkt zowel graag alleen als in teamverband en spreekt goed Nederlands.

2.     Logistic Operator
Je bent verantwoordelijk voor alle ladingadministratie over de weg en over het water en controleert de voortgang. Je hebt contact met alle andere afdelingen en bent verantwoordelijk voor alle ladingdocumenten. Tot slot ben je een goed gastheer voor alle gasten op de terminal.

Ben je in de industrie werkzaam (geweest) dan is dit een pré. Je werk- en denkniveau is MBO, je bent klantgericht en assertief en bereid om in teamverband op alle niveaus mee te denken. Affiniteit met computers en programma’s is noodzakelijk. Concentratievermogen en accuraat werk zijn onontbeerlijk. Net als de Nederlandse taal en basisvaardigheden in Duits en Engels. Tot slot dien je bereid te zijn in tweeploegendienst te werken.

3.     Work Planner Maintenance
Je bent verantwoordelijk voor uitvoering van kleine projecten, bereidt onderhoudswerkzaamheden voor en houdt zowel supervisie als eindcontrole. Daarbij ben je alert op mogelijke verbeteringen in het onderhoudsplan en het reilen en zeilen van de terminal en houdt rekening met veiligheid.

Je hebt minimaal drie jaar industriële ervaring op MBO/HBO werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde mechanische- of E&I-opleiding of enige jaren ervaring op deze gebieden. Je weet van onderhoudssystemen, steekt de handen graag uit de mouwen en werkt graag in teamverband. Daarbij spreek je goed Nederlands en Engels.

Neste Terminal Rotterdam
Zevenmanshaven Oost 147
3133 CA Vlaardingen

Telefoon: 010-303 2000
Website: www.neste.nl/
Solliciteren: www.neste.nl/over-neste/werken-bij-neste

20-04-2022