Bewoners Vaartland genieten van Popkoor Pleasure

Bewoners Vaartland genieten van Popkoor Pleasure

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - Vanavond verzorgde het Schiedamse Popkoor Pleasure een optreden voor de bewoners van de Frankeland-locatie Vaartland in Vlaardingen.

Onder de bezielende leiding van dirigent Marc Bogaers genoten de bewoners van Vaartland van een muzikale avond met bekende popnummers. Na een verrassende opkomst vanuit het publiek met het nummer ‘Rhythm of life', volgden o.a. ‘I won’t give up’, ‘Stay with me’ en werd er beëindigd met ‘I can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake.

Het koor is één van de popkoren van het Charles Vermeer Zanginstituut en werkt met het ‘vocalvizi’ systeem. Dit is een eenvoudig systeem waarbij de leden geen notenschrift hoeven te lezen. 

Iedere woensdagavond wordt er geoefend in het wijkcentrum Nieuwland aan het Willem Dreesplein 2 te Schiedam. Iedereen is welkom en er worden geen audities gehouden. Dirigent Marc Bogaers probeert op de repetitieavonden zoveel mogelijk uit het koor te halen en een goede balans te vinden tussen ‘werken’ en plezier. Zingen ontspant en geeft energie. 

Interesse om eens mee te zingen? De huidige zangers en zangeressen zijn met name op zoek naar wat extra mannenstemmen. Zie: https://www.popkoorpleasure.nl.

Tekst en fotografie
Rob van der Stel

afbeelding
afbeelding
afbeelding

09-11-2023