Meevaller voor de Vlaardinger?

Bespaar honderden euro’s per jaar

Bespaar honderden euro’s per jaar

VLAARDINGEN - Maakt u gebruik van alle toeslagen en regelingen waar u recht op heeft? Heeft u een verzekering en energiecontract dat goed past bij uw persoonlijke situatie?

Op initiatief van het SchuldenlabMVS is de website www.datgeldtvoormij.nl voor alle Vlaardingse inwoners beschikbaar gesteld. Met dank aan de partners Stroomopwaarts, Waterweg Wonen, &Samenwerking en de Gemeente Vlaardingen. Controleer gemakkelijk waar u recht op heeft en wat bij u past.
 
Kijk op de website & kies voor de gemeente Vlaardingen en je ziet meteen:

- Landelijke regelingen

- Gemeentelijke regelingen
- Andere extra’s: lokale voorzieningen
- Zorgverzekering
- Energiecontract
- Aangifte inkomensbelasting
- Regelingen woningcorporaties
 
De mensen die voor u op deze website keken, besparen gemiddeld € 600,- per jaar.
 
Wilt u hulp bij uw aanvragen
U kunt veel regelingen online aanvragen. Wilt u hulp? Vraag een gratis gesprek aan bij de Formulierenbrigade van Stroomopwaarts.
 
Formulierenbrigade
Stadskantoor Vlaardingen
West Nieuwland 6 in Vlaardingen
 
Vlaardingen-Dat geldt voor mij
Via www.datgeldtvoormij.nl kun je jezelf aanmelden voor een adviesgesprek in Vlaardingen bij de Formulierenbrigade. Laat je gegevens achter en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld  voor een gratis gesprek.
 
Eva over haar ervaring met datgeldtvoormij.nl: “Ik wist niet zeker of dit voor mij gold
Het is als student niet altijd makkelijk om iedere maand rond te komen of zelfs een financiële buffer op te bouwen. Daarom heb ik gezocht naar manieren waarop ik mijn inkomen wat kon verhogen. Met mijn eigen huur- studio heb ik recht op huurtoeslag. Dat geeft me iedere maand toch wat meer ruimte. Met de adviseur van De VoorzieningenWijzer heb ik alles nagelopen en weet ik nu zeker: ik heb mijn financiën op orde.
 
De website is handig voor iedereen die op zichzelf woont of je nu student bent, alleenstaand, of je samen bent – met of zonder kinderen of misschien juist ouder bent. Iedereen kan gebruik maken van deze website. Kijk snel en wie weet bespaar je ook honderden euro’s per jaar. 

Tekst
Stroomopwaarts

Fotografie
Sophie Dekker

14-06-2024