Benefietfeest zaterdag 6 mei: de Alpe d’ HuZes

CION zet zich in tegen kanker

Alpe d’HuZes is een actie waarbij de deelnemers alleen of in een team geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker voor onderzoek en verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker.

Benefietfeest zaterdag 6 mei: de Alpe d’ HuZes

Onder het motto “OPGEVEN IS GEEN OPTIE” beklimmen zij op één dag de Alpe d’ Huez tot 1860 meter met 21 bochten, op donderdag 1 juni.

MELVIN VAN BRANDWIJK
Dit jaar klimt CION 1 speler, Melvin van Brandwijk ook mee met het team TRIPLE F, bestaande uit vijf mannen waaronder ook CION sponsor Raymond van der Giessen, zijn vader Rene, broer Niels en vriend Collin de Bruin. De mannen fietsen voor de vrouwen die in deze families zijn geraakt door kanker.

TRIPLE F: hoop, liefde en solidariteit
Het team TRIPLE F staat symbool voor kracht van vriendschap en familie banden. Zij zijn vastbesloten om samen de top van de berg te bereiken, zowel letterlijk als figuurlijk. Voor het feest in onze kantine vragen wij een bijdrage van €10,- die volledig ten goede zal komen aan het goede doel.

ARTIESTEN
Zangeres Sandy Struijs zal voor en met ons o.a. het Alpe d’ HuZes lied (van Maarten Peters) van de berg zingen. Met ondersteuning van onze eigen DJ Burned Fingers.

KAARTEN
Kom 6 mei naar CION als je een kaart heb gekocht via CION of bij Melvin van Brandwijk en Ellen Klarenbeek.

Geen tijd of zin in een feestje? Doneer dan op de site: www.opgevenisgeenoptie.nlfundraisers/TRIPLEF

24-04-2023