Benefiet Verkoopexpositie en schilderijenveiling

Benefiet Verkoopexpositie en schilderijenveiling

Van 6 t/m 19 november worden in De Windwijzer een 30-tal werken van de bekende Vlaardingse beeldend kunstenaars Cor Maarleveld en Joop van Dorp (en van nog een paar andere kunstenaars) tentoongesteld. Alle werken  zijn te koop en de hele opbrengst is voor een goed doel, namelijk het project ‘Windkracht 95’ van De Windwijzer. In dir project worden kinderen die het thuis niet breed hebben, door leuke en zinvolle bezigheden en door huiswerkbegeleiding geholpen om hun talenten te ontwikkelen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

De meeste schilderijen worden verkocht voor een vaste (minimum) prijs en kunnen in de expositieperiode voor de potentiële kopers gereserveerd worden. Enkele bijzondere werken worden op vrijdagavond 19 november, op een afsluitende avond, geveild en bij opbod verkocht.

Op die afsluitende avond is er behalve die veiling een ‘meet&greet’ met de kunstenaars, informatie over het project ‘Windkracht 95’, live muziek door de groep ‘Moods’ en een drankje en een hapje.

Veilingmeester is Jan de Geus. Op deze avond kunnen alle gekochte schilderijen afgerekend en meegenomen worden.

De expositie is van zaterdag 6 november – vrijdag 19 november te bezoeken op maandag t/m 

donderdag van 9.00 – 13.00 uur  en op zaterdag 13 november van 9.30 – 13.00 uur. Cor Maarleveld en Joop van Dorp zullen in die periode regelmatig zelf aanwezig zijn op de expositie.

De verkoopavond is op vrijdag 19 november, 20.00 uur. De toegang is dan vrij. U kunt zich aanmelden: voor de verkoopavond via aanmelden@dewindwijzer.nl. Bij de ingang vindt er een coronacheck plaats.

De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.

 

11-11-2021