KADE40 in Kerkcentrum

ATELIER10

ATELIER10

VLAARDINGEN - Heel wat jaren geleden werd op de Vrije Academie in een groep gewerkt. De samenstelling van deze groep bestond min of meer uit dezelfde mensen. Rien van der Kraan gaf er lang les: innovatief, idee-vormend, eigen stijl ontwikkelen kortom: heel inspirerend.

De Vrije Academie verhuisde en veranderde in KADE40, aan de Westhavenkade. Rien is een paar jaar geleden met pensioen gegaan. Er is nog kort met een andere docent gewerkt. Daarna werd een andere weg ingeslagen. Al zo lang bekend met elkaar en ieders  manier van werken ... dat kon ook zonder docent.

ATELIER10
Dit werd de nieuwe naam van deze solide groep. De naam een speelse samentrekking van twee factoren: een groep van 10 in combinatie met KADE40. Nog altijd en met veel plezier, wordt iedere dinsdagmiddag samengewerkt bij KADE40. Elkaar stimuleren, tips geven,  beoordelen van elkaars werk en het verzinnen onderwerpen of materiaal ... het zit allemaal verweven in het DNA van ATELIER10.

ATELIER10 exposeert in Kerkcentrum Holy. Er is gekozen voor eigen werk. Van toen en van nu. Duidelijk zichtbaar is bijvoorbeeld de stijlontwikkeling die ieder heeft ontwikkeld. Ook zit er een zekere samenhang in het tentoongestelde werk. Natuur, water en kleur zijn de belangrijkste kenmerken bij deze verzameling.

Kom kijken naar wat ATELIER10 heeft gemaakt. De expositie kun je bezoeken tijdens reguliere openingstijden van het kerkcentrum.

Open
De expositie is tot en met 15 juli geopend op maandag, dinsdag, donderdag van 09.00-11.00 uur en op vrijdagmiddag van 14.00-16.00 uur. Vanaf 11 juli valt de donderdagochtend af en vanaf 15 juli alleen nog op de vrijdagmiddag.

Voor een bezoek op een ander tijdstip kunt u altijd bellen met Ria: 06-4742 031 of met Nelleke: 06-434 95 51. Adres: Reigerlaan 47a.

Schilderij
Jeanne Suijker: Het Zwanenmeer

14-06-2024