Het nieuwe boek van Eva Luciana uit Schiedam is verschenen

Antwoorden voor een succesvol huwelijk

Antwoorden voor een succesvol huwelijk

Een relatie of huwelijk kan problemen met zich meebrengen, vooral als de partners een andere achtergrond hebben. In 'De waarom en hoe vragen voor een succesvol huwelijk' beschrijft Eva Luciana waar dit door komt en hoe deze verschillen te overwinnen zijn. Dit boek met een maatschappelijk thema wordt sinds vrijdag 23 juli uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Wanneer we een serieuze relatie of huwelijk aangaan, willen we dat het eeuwig duurt. Maar betreurenswaardig genoeg eindigen veel relaties of huwelijken in een echtscheiding. Echtscheiding kan leiden tot onbeantwoorde vragen en veel schade voor alle betrokkenen. Het kan vragen achterlaten als: Wat ging er mis? En hoe kon iets dat zo sterk en mooi begon toch nog eindigen? Ook wordt er veel gezegd na een vervelende relatiebreuk 'Als ik dit allemaal van tevoren had kunnen zien of weten, was ik niet met die persoon in zee gegaan. Dit boek geeft een grondige en een uitgebreide uitleg waarom een relatie of huwelijk meestal gemakkelijk stuk kan lopen. En hoe een stel met twee verschillende opvoedingen toch een relatie of huwelijk tot een succes kan maken. Dit boek is abstract en out of the box geschreven.

Over de auteur
Eva Luciana heeft meer dan de helft van haar leven op Curaçao gewoond. Tegen de tijd dat ze dertien was, was ze moederloos en part-time huisvrouw. Vooral omdat zij een slechte tijd had met haar vader, verlangde zij meer naar de aanwezigheid en het advies van haar moeder. Nadat ze haar eerstgeboren zoon in haar armen had zien sterven, knapte er iets in haar en begon zij haar roeping te vinden. Ook na de dood van haar oudste zus, die zij als een moederfiguur beschouwde, was zij gemotiveerd om wat dieper in het leven te kijken. Na de geboorte van haar twee dochters begon ze brieven aan hen te schrijven voor het geval hen hetzelfde zou overkomen. Deze brieven vormden de basis van de twee boeken die zij schreef. Het feit dat zij en ook veel andere mensen zag lijden in hun relatie of huwelijk is de reden waarom zij besloot uit te zoeken, hoe een stel met twee verschillende opvoedingen toch een relatie of huwelijk tot een succes kan maken.

Eva doet verder al negen jaar vrijwilligerswerk als ouderbegeleider. Deze functie houdt in dat ze mensen in haar buurt helpt met verschillende sociale obstakels. Belemmeringen waar zij niet mee kan helpen, stuurt ze door naar de juiste instanties. Ze ondersteunt ook kinderen die gepest worden.

Boekgegevens
Titel:
De waarom en hoe vragen voor een succesvol huwelijk
Auteur:      
Eva Luciana
Verschijningsdatum: 
23-07-2021
Aantal pagina's:  
172
ISBN: 
9789464316278
Geïllustreerd: 
nee
Verkoopprijs: 
€ 19,99
Uitvoering
Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België 
 

26-07-2021