Ierse dans- en muziekshow met zestien dansers én musici

An Irish Christmas met Celtic Steps

An Irish Christmas met Celtic Steps

SCHIEDAM - Liefhebbers van Ierse folk, kerst en traditionele dans kunnen hun hart ophalen. Dan is het tijd voor de grootste Ierse dans- en muziekshow: An Irish Christmas met Celtic Steps! Een middag met muzikale vertolkingen van bekende Ierse traditionals en sfeervolle kerstnummers. Kortom: een hartverwarmende ervaring voorafgaand van kerst in Theater aan de Schie.

Het befaamde Ierse Riverdance gezelschap Celtic Steps bestaat al ruim twaalf jaar en trekt overal volle zalen. Nú speciaal voor Kerst komen ze naar Theater aan de Schie met An Irish Christmas; een grootse Ierse dans- en muziekshow met zestien dansers en musici on stage.

Met onder andere muzikale vertolkingen van bekende Ierse traditionals zoals Oh Danny Boy,  Will ye go Lasso Go en Carrickfergus, maar natuurlijk ook met de sfeervolle kerstnummers zoals Carol of the Bells, The Wexford Carol, Silent Night en The First Noël.

An Irish Christmas heeft een energieke cast waarvan de leden ook deel uitmaakten van de succesvolle dansshows Lord of the Dance en Riverdance, meerdere castleden zijn zelfs officiële wereldkampioenen. Ze zijn nu samengekomen om An Irish Christmas bij u te brengen.

Een hartverwarmende ervaring voorafgaand aan Kerst en voor het eerst nu in Nederland te zien. Celtic Steps is zondag 24 december om 15.00 uur te zien in Theater aan de Schie. De toegang is € 37,50 per persoon. Kaarten zijn te reserveren via: www.theateraandeschie.nl.

17-12-2023