Klanten drie weken naar Dirk en AH

ALDI tijdelijk dicht voor verbouwing: nadruk op verse producten

ALDI tijdelijk dicht voor verbouwing: nadruk op verse producten

VLAARDINGEN - ALDI Vlaardingen is het volgende filiaal dat wordt aangepast naar de meest recente winkelformule waarbij meer focus ligt op vers. Direct bij binnenkomst liggen de versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees en als je verder loopt wordt je verwelkomd door de heerlijke geur van ovenvers brood. De nieuwe indeling is logischer voor de klant en vereenvoudigt het werk van de medewerkers.

In verband met deze aanpassing is het filiaal aan de Van Hogendorplaan 43 gesloten* van 24 februari om 17:00 uur tot en met 14 maart. De winkel gaat  vrijdag 15 maart om 8:00 uur weer open.

over ALDI
ALDI is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden beheerd door zes regionale hoofdkantoren. Circa 10.000 ALDI medewerkers vormen het kloppende hart van deze groeiende organisatie. ALDI heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food.

De ALDI Nord Group is één van de meest toonaangevende internationale retailers. Met een traditie van meer dan 110 jaar staat het merk ALDI synoniem voor de uitvinding van discount. ALDI Nord focust op de essentie en biedt zijn klanten in acht Europese landen betrouwbare en hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs. De sleutel tot het aanhoudende succes van ALDI Nord zijn de meer dan 91.000 ALDI medewerkers in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje.

Tekst en fotografie
ALDI

16-02-2024