Aanmelden voor deelname circus - acts

Zelf in de piste ook voor Vlaardingse kids

Zaterdag 26 augustus organiseert Rotaryclub Schiedam de Veste in samenwerking met J&S projecten een zomercircus voor jongeren vanaf 8 jaar tot 16 jaar. Maar ook senioren willen we laten genieten van dit zomercircus dat alleen op deze dag in Schiedam op het terrein van de De Glasfabriek aan de Buitenhavenweg zal plaatsvinden.

Aanmelden voor deelname circus - acts

We zijn op zoek naar kinderen, jongeren en senioren voor een onvergetelijke circusdag. De kinderen kunnen als zij dat zelf ook willen, overdag in workshops circusacts leren die zij dan in de middag, als een echte artiest op kunnen voeren voor het publiek. Dat zal bestaan uit senioren, familieleden en de andere deelnemende kinderen. Dat allemaal in de piste van een echte circustent. Zij worden daarbij bijgestaan en afgewisseld door professionele circusartiesten.

Het doel van het sociale zomercircus is het verbinden van jong en oud en het bieden van een positieve maatschappelijke bijdrage in de bestrijding van eenzaamheid en kansenongelijkheid. Daarnaast kan het aanleren van een circusact, welke vervolgens voor een groot publiek wordt opgevoerd, een positief effect hebben op het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van deze doelgroep.

Momenteel is het weliswaar nog vakantietijd maar aanmelden: doe het nu ! Deelname is gratis! “Wie het eerst komt die het eerst maalt”. We starten die zaterdag om 9.00 uur , het einde is ongeveer 18.15 uur. Het Zomercircus heeft plaats voor 175 kinderen en 75 senioren.

Aanmelden
Telefonisch: 06-5328 3235, Mieke van J&S Projecten
Per e-mail: zomercircus@gmail.com
Meer informatie: www.zomercircusschiedam.nl

Bij Rotary is er altijd veel te beleven
Rotary is een internationale organisatie. Onze leden zetten zich met passie en betrokkenheid in om het welzijn van mensen te verbeteren. Niet alleen door het opzetten van fundraisingprojecten maar ook door het delen van je (vak)kennis.
   Bij Rotary help je actief mee om het verschil te maken en sluit je vriendschappen voor het leven. Rotary heeft in Nederland zeven districten. In totaal zijn er circa 500 clubs met in totaal ruim 19.000 leden .Rotaryclub Schiedam de Veste heeft 35 leden. Zij komen op maandagavond om de 14 dagen voor een vergadering bij elkaar onder het genot van een heerlijke maaltijd.

28-07-2023