Feest uitgesteld tot het najaar

60 jarig jubileum Rita Young

60 jarig jubileum Rita Young

Op 30 april a.s. staat Rita Young 60 jaar op de buhne. Er zou een groot feest gegeven worden, maar dat is verplaatst naar het najaar, i.v.m. coronaregels.

Om toch deze dag niet voorbij te laten gaan, heeft Rita samen met haar goed muziekvriend Perry Zuidam een single opgenomen.

Vrijdag 30 april a.s. wordt de single samen met Perry in haar radioprogramma Op de Koffie bij Rita Young gelanceerd. Het programma is te beluisteren via www.omroepvlaardingen.nl tussen 10 en 12 uur.

Titel van de CD “Een echte vriend”  tekst Tommy Lips en muziek/productie Laurens van Wessel. De single is vanaf vrijdag te verkrijgen via alle bekende downloads.

De bijbehorende video clip is gemaakt door Ron Schmid en is  vrijdag vanaf 12 uur te zien via You Tube. De clip is opgenomen in het Vlaardings Museum/Museumschip De Balder.

In het museum is een tentoonstelling van Bassie en Adriaan, de grootste vrienden die we kennen.

Met toestemming van Bassie en Adriaan, mochten wij daar ook filmen.

Verder is er een schub opgehangen aan het het kunstwerk “De Haring” om hun vriendschap te bevestigen. De gegraveerde schub is geschonken door Jos Lukassen van Gravilux.

In het najaar zal er tijdens het jubileumfeest in de Stadsgehoorzaal een nieuwe CD gepresenteerd worden, die geschreven wordt voor Rita door Frans Bauer.

Beide nummers komen dan samen op een CD die tijdens het feest verkrijgbaar zal zijn.

26-04-2021