Leftovers en The Guardians in De Muziekzolder

4 april!

4 april!

MAASDIJK - Op 4 april 2024 spelen er twee Westlandse rockbands in De Muziekzolder: Leftovers en The Guardians. Beide bands zijn ambitieus en componeren eigen werk en spelen covers.

240325 Muziekzolder Leftovers The Guardians"Covers blijven leuk maar met eigen nummers proberen wij het publiek nét zo hard mee te kunnen krijgen," vinden The Guardians. Maar "Genieten van de show is het mooiste wat er is," aldus Leftovers.

De bandleden van Leftovers kennen elkaar al een lange tijd en sommige bandleden hebben in voorgaande bands ook al samengespeeld. Leftovers heeft een stevige rockset met eigen werk klaarstaan, waar catchy loopjes en lekkere solo's worden afgewisseld met zanglijntjes die blijven hangen. Ook de bandleden van The Guardians spelen al een paar jaar samen.

Gezamenlijk schrijven ze eigen nummers en ze mixen daarbij diverse genres. De omschrijving die ze zelf aan hun muziek geven is pop-rock met een metal sausje. Om hun live set nog meer compleet te maken doen ze er nog een aantal lekkere covers bij. Waarbij de scheurende gitaar van Sebas, vette beats van Jaco en Stefan kenmerkend zijn. Frontvrouw Lizanne zorgt daarbij voor een zacht randje. En Roy maakt het helemaal af met zijn solo's en special effects.

Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 4 april 2024 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door de DJ spelen George & John om 21:10 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen en mooie prijzen kunnen winnen.

LET OP: het eerste optreden start dit keer al om 21:30 uur.

Bron: https://muziekzolder.blogspot.com/2024/03/leftovers-en-guardians-in-de.html

240325 The Guardians

25-03-2024