Ontdek de unieke kenmerken van kunst uit de Rijnmond

28 november: Rondleidingen Rijnmondiaal in Museum Vlaardingen

28 november: Rondleidingen Rijnmondiaal in Museum Vlaardingen

In Museum Vlaardingen is momenteel de tentoonstelling Rijnmondiaal. Beeldende poëzie uit de regio Rijnmond te zien. Voor deze tentoonstelling zijn zestien kunstenaars geselecteerd die de eigentijdse beeldende kunst uit de regio Rijnmond vertegenwoordigen, kunst die gekenmerkt wordt door humor en ironie, geworteld in de realiteit.

Loop mee met een rondleiding door deze tentoonstelling en ontdek zelf de unieke kenmerken van de moderne kunst uit de regio Rijnmond. De rondleiding wordt verzorgd door kunsthistoricus en auteur Thimo te Duits. Thimo werkte voor tal van musea, waaronder Museum Boijmans van Beuningen. Als kunstboekenschrijver is hij gespecialiseerd in moderne kunst, design en architectuur.

Datum: zondag 28 november, 13.00 en 15.00 uur.

Aanmelden via info@museumvlaardingen.nl

Geef aan voor welke rondleiding je je aanmeldt en met hoeveel personen. Per rondleiding geldt een maximum van 15 personen. Kosten: € 2,50 per persoon.

Bij binnenkomst van het museum dien je in het bezit te zijn van een geldig corona toegangsbewijs.  Vergeet ook niet om uw identiteitsbewijs mee te nemen. Als je geen geldig corona toegangsbewijs kunt laten zien, kunnen wij je niet toelaten tot het museum.

 

 

24-11-2021