1e Plataan KennisQuiz

Quizmaster John van Maris vraagtd deelnemers hemd van het lijf

VLAARDINGEN - Donderdag 27 juni organiseert de Bibliotheek de Plataan de 1e Plataan Kennisquiz. De biebquiz is van 20.00-22.00 uur en vindt plaats in de Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100.

1e Plataan KennisQuiz

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol hersenkrakers en vrolijkheid tijdens onze Algemene Kennisquiz! Verzamel je team en kom je kennis testen op diverse onderwerpen, van mode tot muziek, van kunst tot wetenschap en van lifestyle tot flora en fauna.

Deze quiz is de perfecte gelegenheid om je algemene kennis te etaleren in een ontspannen en gezellige sfeer, onder het genot van een verfrissend drankje. De vragen zullen uitdagend maar toegankelijk zijn, vergelijkbaar met het populaire tv-programma 'Twee voor Twaalf', maar zonder het opzoeken van antwoorden.

Onze ervaren quizmaster John van Maris, winnaar van diverse spelshows waaronder 1 tegen 100, staat garant voor vragen van hoge kwaliteit en originaliteit. Hij zal ervoor zorgen dat de avond vlot en vermakelijk verloopt.

Er zijn leuke prijzen te winnen, maar het belangrijkste is natuurlijk de gezelligheid en het plezier van een avondje quizzen met vrienden of nieuwe kennissen.

Toegang is € 2,50 voor leden en € 5,00 voor niet-leden en inclusief consumptie. Aanmelden kan via de website, per mail cdrescher@debibliotheekdeplataan.nl, of bij de klantenservice in een van de bibliotheekvestigingen. Meer informatie vind je op de website: https://www.debibliotheekdeplataan.nl/agenda.

13-06-2024