100% verkocht!

Eerste fase nieuwbouwproject Heemtuinen Vlaardingen compleet verkocht

VLAARDINGEN - Op vastgoedbeurs PROVADA is vandaag, donderdag 13 juni, het laatste koopcontract getekend met toekomstige bewoners van Blok A in nieuwbouwproject Heemtuinen, in bijzijn van wethouder Ivana Somers-Gardenier van Gemeente Vlaardingen en algemeen directeur Ingeborg de Jong van ontwikkelaar Timpaan.

100% verkocht!

Blok A, De Klaproos geheten, omvat 70 woningen en appartementen en grenst direct aan het Heempark in de Westwijk te Vlaardingen. Aansluitend is de samenwerkingsovereenkomst getekend voor Blok B Boterbloem met aannemer Jan Maatkamp (algemeen directeur) en Ard Dunnink (commercieel directeur) van ThuisInBouwen. Binnenkort start de verkoop van Blok B Boterbloem.

Ivana Somers-Gardenier, wethouder Bouw en Wonen van de Gemeente Vlaardingen: “Vlaardingen wil een Woonstad zijn waar het prettig wonen is voor iedereen. In nieuwbouwproject De Heemtuinen komt alles samen. De gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners werken samen aan een onderscheidende unieke droomplek. Betaalbaar, comfortabel, gezellig en aansprekend. En dat nog eens op een fantastische plek in het groen en voorzieningen dichtbij.”

Ingeborg de Jong, directeur Timpaan: “Het feit dat de verkoop van de eerste fase van De Heemtuinen zo spoedig is verlopen geeft aan dat er echt behoefte is aan dit type woning in Vlaardingen. We kijken uit naar de aanstaande verkoop van Blok B!”

Over Heemtuinen
De Heemtuinen is een bijzonder groen, duurzaam en energiezuinig nieuwbouwplan met alle voorzieningen en goede OV-verbindingen op loopafstand. In totaal bestaat De Heemtuinen uit 182 woningen en appartementen, die komen te liggen in een groene vallei met bomen, struiken, grasvelden en waterpartijen. 

De Klaproos is het eerste van drie blokken in De Heemtuinen. De verkoop van de tweede fase (Blok B De Boterbloem) start binnenkort, de pre-sale is reeds gestart. De makelaars zijn Van Herk Nieuwbouw Makelaars en De Witte Garantie Makelaars. Het ontwerp is van KAW architecten en LAP Landscape & Urban Design. Zie de website voor meer informatie: www.heemtuinen.nl.

13-06-2024