De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Voor kinderen vanaf 9 jaar en deelname is gratis, ook voor niet leden

Workshop stopmotion

Workshop stopmotion

Op vrijdag 7 augustus gaan we in Bibliotheek Vlaardingen Centrum aan de slag met Stopmotion. Word zelf een echte filmregisseur en maak de gaafste digifilmpjes. In deze workshop maak je zelf een filmpje door foto’s te maken met een tablet. Maar eerst maken we gekke stokpoppen en verzinnen we een script.

Wat is Stopmotion?

Stopmotion is een filmpje dat je maakt door verschillende foto's na elkaar te nemen. Een animatie heeft minimaal 12 frames per seconde, dat betekent 12 foto’s per seconde. Voor 1 minuut animatie heb je dus 720 foto’s nodig.

De workshop is voor kinderen vanaf 9 jaar en deelname is gratis, ook voor niet leden.

Aanmelden kan via de Maakplaats agenda op www.debibliotheekdeplataan.nl of bel naar de Bibliotheek Vlaardingen 085-0436741. Meedoen? Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij!

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker