De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Irado informeert

Tips en website over scheiden afval

Tips en website over scheiden afval

VLAARDINGEN | SCHIEDAM - Irado houdt in maart een actie onder de inwoners om de hoeveelheid restafval te verminderen. Er is een website gelanceerd, waarop deelnemers zich kunnen aanmelden. Als je een account hebt aangemaakt, ga je tips krijgen in je mailbox. Je kunt je resultaten online bijhouden op de website.

De website is te vinden onder het volgende adres: https://www.doemeemetminderafval.nl/.

"Hoe kun jij alleen, of met je gezin of huisgenoten de hoeveelheid restafval in huis nog meer verminderen? Ga de uitdaging aan en Doe Mee Met Minder Afval. Van 1 tot en met 31 maart proberen we samen de hoeveelheid groente-, fruit- en andere etensresten (GFE) in huis te verminderen. Hoe goed jij het doet kun je bijhouden op dit platform. Na je aanmelding ontvang je handige tips en wekelijks een opdracht in je mailbox. Je ontmoet er andere deelnemers die elkaar helpen en inspireren om de hoeveelheid restafval te verminderen. Doe jij mee?", zo luidt de uitnodiging van Irado.

Irado: "Lukt het jou om de hoeveelheid restafval bij jou thuis binnen een maand te verminderen door groente-, fruit- en andere etensresten (GFE) apart te houden? Dat kun je bijhouden op de Restafvalmeter. Bij je aanmelding vul je in hoeveel kilo restafval je wekelijks weggooit. Na een maand vul je de Restafvalmeter nogmaals in. Met tips en inspiratie van de andere deelnemers lukt het jou zeker om de hoeveelheid restafval te verminderen!"

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: