De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Parkeerpaal 2.0 bij Waaigat 2.0

Spullen zat, maar inzicht …

Spullen zat, maar inzicht …

Puntjes moeten bij paaltjes. Dat weet een ieder. Maar paaltjes moeten geen eigen (on)zinnigheden gaan vertonen. Zoals van stoepen afspringen. Of waaien. Zomaar een parkeerplaats op. Bijgaande foto is een voorbeeld van eerlijk, echt en lokaal vakmanschap, maar getuigt niet van professioneel inzicht.

Voor de deur van de Arij Pleijsiertoren, waar volgens menig fietser en wandelaar de wind waait als nooit tevoren, op een plaats waar parkeergelegenheid al een schaars goed is, hebben vaklui een paaltje geplaatst. Dit paaltje staat op of in een parkeervak. Dusdanig dat je er met veel ervaring hooguit nog een Smartje kwijt kunt. Of een te heet gewassen Fiat 500. Of er parkeergeld is betaald is onbekend. Leergeld vanaf vandaag misschein wel.

Op het paaltje prijken twee (bril op graag) bordjes van Madurodam-formaat. De bordjes haast smaller dan het paaltje - gelijk een mager meisje met twee erwten op een plankje - luidt de boodschap dat wie verder rijdt bij parkeren geld in de meter dient te mikken. Het andere betekent dat het vanaf dat punt aan beide zijden van de straat verboden is om te parkeren. Waarvan akte en gezien de locatie van een overbodigheid, het huidig bestuur waardig.

Het zal ongetwijfeld om een tijdelijke misser gaan ...

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker