Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Kinderen met beperking snel welkom

Klauterwoud ontvangt € 60.740

Klauterwoud ontvangt € 60.740

Het Klauterwoud in Vlaardingen (Broekpolder) heeft van de Rotaryclub Rhoon-Barendrecht een schenking ontvangen van € 60.740. Dit was de opbrengst van het jaarlijkse charity dinner waarbij een veiling werd gehouden en de opbrengst voor dit goede doel was bestemd. De avond  werd gepresenteerd door Lucille Werner die de deelnemers wist te inspireren tot diep in de buidel te tasten. De opbrengst werd uit eindelijk het dubbele van wat normaal gesproken werd verwacht.

Aan het einde van de avond stond dit meer dan mooie bedrag op de teller. Met een symbolische cheque werd dit bedrag aan Kees van der Windt (voorzitter van de Stichting Klauterwoud) overhandigd. Met dit bedrag zal het Klauterwoud meer mogelijkheden bieden voor kinderen met een rolstoel om te struinen en te spelen. Bestaande speeltoestellen zullen worden aangepast. Nieuwe, rolstoel toegankelijke, attributen zullen er bij komen.

De opzet is dat kinderen, met of zonder beperking, zoveel mogelijk samen kunnen spelen en zich in  ieder geval voor 100% welkom voelen in het Klauterwoud. Het bestuur van het Klauterwoud is bijzonder blij met dit aanzienlijke bedrag. De plannen liggen klaar en kunnen nu uitgevoerd worden.

Sara Troost, initiatiefnemer van de Stichting Kopjes voor Kopjes, is van onschatbare waarde geweest om via haar netwerk dit mooie resultaat te realiseren.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen