De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Alles op orde

Controles coffeeshops en smartshops

Controles coffeeshops en smartshops

De drie coffeeshops en twee smartshops in Vlaardingen kregen vandaag bezoek van Toezicht en Handhaving, politie en Stedin. De politie had ook een drugshond meegenomen. In alle zaken was alles in orde.

De integrale controles zijn onderdeel van het handhavingsregime. Meerdere keren per jaar komen de controleurs langs om te kijken of iedereen zich aan de regels houdt. Er wordt gekeken naar de voorraad, de medewerkers en of men zich houdt aan het landelijke gedoogcriteria.

Zo mag er bijvoorbeeld geen harddrugs worden verkocht, geen alcohol worden geschonken en er mag geen reclame voor drugs worden gemaakt. Stedin controleert op onregelmatigheden bij de elektra.

 

1 commentaar(en) op artikel "Controles coffeeshops en smartshops"

Tot mijn grote verbazing lees ik dat er geen reclame gemaakt mag worden voor drugs. Afgelopen zaterdag liepen we langs een smartshop op de Westhavenplaats waar notabene een sandwich bord stond met namen en prijzen van weet! Ik was heel verbaasd, heb toen de scooteragent die langs reed geinformeerd. Dus lijkt mij dat niet alles in orde is.

Door: M. v Haaster-Pietersen Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker