Simultaanschaken tegen Dimitri Reinderman

Wil je schaken tegen een grootmeester? Doe dan mee! De bibliotheek nodigt alle Vlaardingers van alle leeftijden uit om zich op te geven voor het schaakevenement op zaterdag 21 september. Er zijn geen voorwaarden maar wel dat...

Twist (korfbal) revancheert zich

Na vorige week verloren te hebben van Tjoba, stond afgelopen zaterdag alweer de volgende wedstrijd op het programma en wel tegen titelkandidaat Tilburg.

Ga toch (mee) fietsen!

Samen fietsen is een leuke manier om met elkaar aan de praat te raken en plezier te hebben. Daarom organiseren Seniorenwelzijn en Stichting Onder Een Dak op 30 september aanstaande een grote fietstocht langs mooie plekjes in Maassluis,...

ZVVS actief in Vierkamp Rozenburg

Na de clubkampioenschappen als seizoen opening in het eigen zwembad De Kulk, stond de 1e wedstrijd in het Vierkamp-circuit op het programma. In het Vierkamp-circuit kunnen zwemmers zelf een keuze maken in welke zwemslagen of afstanden...

DVO’32 tankt vertrouwen

In de aanloop naar de start van de competitie volgend weekend heeft DVO’32 vertrouwen getankt tegen de Haaglandse Politie Sport Vereniging in de laatste poulewedstrijd voor de districtbeker.

In memoriam Joop Verburgh (vv CION)

: Vanuit Engeland kwam deze week het bericht dat voor de veel te vroeg overleden CION speler Joop Verburgh (39 jaar) een memoriaal gehouden gaat worden.

Clubkampioenschappen ZVVS

Zondag 8 september was de gezamenlijke seizoenstart van het wedstrijdzwemmen bij ZVVS. Ruim 40 leden van zwemvereniging ZVVS hebben zo hard als ze konden gezwommen om de titel clubkampioen 2019.

Valse start korfballers Twist

Na de uitstekende voorbereiding mocht Twist dan afgelopen zaterdag voor het “echie” aan de bak tegen de Zeeuwse ploeg Tjoba.

Broekpolder derby CION-Victoria’04 1-1

De Broekpolder derby tussen Cion en buurman Victoria’04, die in het teken stond van de opening van de nieuwe Cion kantine, heeft geen overwinning opgeleverd.

Nieuwe sponsoren verbinden zich aan de...

JGK Ravenstijn en VFC hebben overeenstemming bereikt over het hoofdsponsorschap van de zaterdag selectie. De Vlaardingse betonboor gigant en de kersverse zaterdag derdeklasser beginnen aan een missie om samen VFC zaterdag naar een hoger...